Samsung Yeni Şerit Bataryalarla %50 Daha Verimli

samsung-yeni-serit-ve-band-pilleri-interbattery

Samsung, Güney Kore’nin başkenti Seul’de yeni şerit tasarıma sahip batarya modellerini tanıttı.

İnterBattery 2015 etkinlikleri sırasında yeni batarya modellerini tanıtan Samsung “Samsung Stripe and Band Batteries” akıllı saatlerin pil ömrünü %50 oranında uzatabilecek.

Bilhassa tüketicilerin akıllı saatler ve fitness bantlarına olan ilgisi teknoloji şirketlerinin yakın takibinde. Haliyle büyüyen bu pazarda kilit, tartışmasız pil ömrünü uzatabilecek yeni batarya teknolojileri. Samsung lityum-iyon pil teknolojileri ile ilgili çalışmalarını bu yıl başından beri sürdürüyor. Bu nedenle tanıtılan ürünler aslında sürpriz olmadı.

Samsung’un yeni şerit ve bant pilleri onu rakiplerinden bir adım öne taşıyacaktır. Zira bilhassa 0.3 mm kalınlığında olan Samsung Stripe Pil tasarımı ince biçim etkeni ile daha fazla uygulanabilir alan bulunabilecektir.

 

NovaCep

2010 yılından beri cep telefonları ve mobil teknolojiler hakkında haber,bilgi ve mobil içerikler yayınlayan blog sitesidir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.