En Popüler WhatsApp Sticker Uygulamaları!

Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sticker özelliği ile de dikkat çekiyor. Uzun mesajlar hazırlamak yerine tek bir sticker ile eğlenceli yanıtlar vermenizi sağlayan uygulama, bu özelliği ile de çok seviliyor. WhatsApp üzerinde sadece hazır çıkartmalar kullanmak zorunda değilsiniz. WhatsApp sticker uygulamaları ile kendi çıkarmalarınızı oluşturabilirsiniz.

WhatsApp Sticker Uygulamaları

Onlarca kelimelik duyguyu tek bir sticker ile ifade etmenizi sağlayan WhatsApp çıkartmalar, hem pratiklik hem de eğlence vaat ediyor. Özgün bir şekilde tasarımlar yapabileceğiniz WhatsApp sticker uygulamaları şu şekilde sıralanabilir:

Sticker.ly – Sticker Maker

sticker.ly maker

Mobil uygulaması bulunan Sticker.ly – Sticker Maker, WhatsApp kullanıcılara geniş bir arşiv sağlar. Milyonlarca çıkarmanın yer aldığı uygulama sayesinde beğendiğiniz çıkartmaları hemen hazırlayabilirsiniz. Çıkarmanız için isim belirleyebilir ve fotoğrafları keserek, kendinize özel sticker oluşturabilirsiniz.

Sticker Maker

sticker maker

WhatsApp sticker uygulamaları arasında öne çıkan Sticker Maker, tamamen kendinize özel çıkartmalar hazırlamanızı mümkün kılar. Telefonda yüklü olan herhangi bir görselden kendi sticker’ınızı oluşturabilirsiniz.

Stickify Sticker Maker

Stickify Sticker Maker

Bu uygulama ile WhatsApp çıkarmalarınızı düzenleyebilirsiniz. Öte yandan çıkartmaları hazırlamak için GIF ve videolarınızı kullanabilirsiniz. Kırpma ve silgi aracı bulunan Stickify Sticker Maker uygulaması, pratik bir şekilde kullanılabilir ve herkese hitap eder. Özel yazı tipleriyle sticker hazırlamak da, yine Stickify Sticker Maker ile mümkündür.

Sticker Maker for WhatsApp

Maker for WhatsApp

WhatsApp sticker uygulamaları arayanlar için bir diğer seçenek de Sticker Maker for WhatsApp olur. Mesajlarınızın daha eğlenceli ve pratik hale dönüşmesini sağlayan uygulama, benzersiz çıkartmalar elde etmenize olanak tanır. Maker Studio tarafından geliştirilen bu uygulama, 10 milyondan fazla yüklendi. Kullanıcı dostu ve basit arayüzü ile dikkat çeken Sticker Maker for WhatsApp, herhangi bir video veya fotoğrafı keserek, istediğiniz sticker’ları oluşturmanızı sağlar. Düzenleme araçlarının kullanımı ise oldukça kolaydır.

Sticker for WhatsApp

Bu uygulama ile tasarladığınız sticker’ları, isterseniz Telegram’da da kullanabilirsiniz. Bu yönüyle de çok sevilen bir araçtır. Format fark etmeksizin, galerinizde yer alan bir görseli kırparak, ilgili tasarıma metin etiketleri ekleyebiliyorsunuz. Çeşitli süsleme araçlarını tercih ederek, sticker’ı en eğlenceli ve özgün şekilde hazırlayabilirsiniz.

Zipo Özel Çıkartma Oluştur

WhatsApp sticker uygulamaları arayışınız var ise Zipo Özel Çıkartma Oluştur uygulamasını da mutlaka denemelisiniz. ZipoApps tarafından sunulan uygulama, oldukça popüler ve pratik bir seçim. Kullanıcı dostu ve kolay arayüzü nedeniyle herkes için çok uygun olduğunu söyleyebiliriz. Kolayca kendi sticker’larınızı oluşturabileceğiniz uygulama, hazır tasarımları kullanmanıza da izin verir.

Trusted Tools Sticker Maker for WhatsApp

WhatsApp çıkartma uygulamaları arasında dikkat çeken Trusted Tools Sticker Maker for WhatsApp, farklı formatları desteklediği için oldukça revaçta. Bu uygulamayı kullanarak tek bir dokunuşta özel sticker’lar hazırlayabilirsiniz. Kullanımı bir hayli kolay olan Trusted Tools Sticker Maker for WhatsApp, çıkartmalarınızın HD kalitesinde olmasını sağlar.

 

NovaCep

2010 yılından beri cep telefonları ve mobil teknolojiler hakkında haber,bilgi ve mobil içerikler yayınlayan blog sitesidir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.