Mayıs Ayı Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman?

Aylık olarak düzenlenen aile destek ödemeleri, Ocak ayındaki artışların ardından Aile Destek Programı’nda bir zam olup olmadığına dair merak uyandırmaktadır. Aile Destek Paketi, hane içi gelir miktarına göre farklı tutarlarda yapılmakta olup Mayıs ayı ödemesi ne zaman gerçekleşecek? Ayrıca, 2024 Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır?

MAYIS AİLE DESTEK ÖDEMESİ ZAMANI 2024: Aile Destek ödemesinin yapılıp yapılmadığı ve ne kadar artış olduğu konusundaki sorgulama ve başvuru işlemleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından e-Devlet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Ocak ayındaki artışların ardından Aile Destek Programı ücretlerindeki gelişmeler takip edilmektedir. Ayrıca, Aile Destek Ödemeleri ne zaman sona erecek?

MAYIS AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATIRILACAK?
Aile Destek Programı kapsamındaki ödemeler her ayın 15’ine kadar hesaplara geçmektedir. Bakanlık tarafından konuyla ilgili farklı bir duyuru yapılmadığı sürece bu düzen devam edecektir.

AİLE DESTEK ÖDEMESİNE ZAM GELDİ Mİ, NE KADAR ARTTI?
Her ay düzenlenen Aile Destek Ödemeleri tutarlarına dair henüz bir açıklama yapılmamıştır. Ödemelerde herhangi bir değişiklik olduğunda detaylar haberimizde yer alacaktır.

450 TL ve altı1,250 TL
450 TL ve 911,15 TL üzeri1,100 TL
911,15 TL ve 1372,30 TL950 TL
1372,30 TL ve 5.667,37 TL’den fazla850 TL

AİLE DESTEK PROGRAMI NE ZAMAN SONA ERECEK?
Son olarak, ödeme süresi uzatılan Aile Destek Paketi’nin 12 aylık ödeme dönemi, 2024 yılı Haziran ayında sona erecektir

 

NovaCep

2010 yılından beri cep telefonları ve mobil teknolojiler hakkında haber,bilgi ve mobil içerikler yayınlayan blog sitesidir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.