Twitter’dan hükümet ile işbirliğine olumsuz yanıt

Türkiye’de yaşanan Gezi Parkı olaylarında Twitter adlı sosyal paylaşım sitesinin aktif kullanılmasından dolayı hükümetin Twitter’la iletişime geçip işbirliği istemesine olumsuz yanıt geldi.

Binali Yıldırım
Binali Yıldırım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Binali Yıldırım “Gezi olaylarında sorunlar yaşandı. Arkadaşlar gerekli temasları kurdular. Twitter işbirliğine yanaşmadı. Eğer bu ülkede faaliyet gösteriyorsan işbirliği yapmalısınız, suç her yerde suçtur” dedi.”

 

Twitter hükümetle anlaşmaya yanaşmadı

Bakan Yıldırım, katıldığı Kemah Koçkar Köyü Derneği kahvaltısında basın mensuplarının Gezi Parkı ile ilgili sorularına yanıt verdi. Yıldırım bir gazetecinin i sorularını cevapladı. Bakan Yıldırım bir gazetecinin, “Gezi olayları sırasında provokasyon yapıldığı iddialarına yönelik, bu çerçevede twitter veya facebook yöneticileri ile temasa geçilip geçilmediğini” sorusuna yanıt verdi:

“Gezi olaylarında sorunlar yaşandı. Arkadaşlar gerekli temasları kurdular. Twitter işbirliğine yanaşmadı. Eğer bu ülkede faaliyet gösteriyorsan işbirliği yapmalısınız, suç her yerde suçtur” dedi.”

 

NovaCep

2010 yılından beri cep telefonları ve mobil teknolojiler hakkında haber,bilgi ve mobil içerikler yayınlayan blog sitesidir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.